Trasee de bicicleta

Download PDF

Clubul Tinerilor Inovativi Urlați, alături de Asociația ROI și Cycling Romania, invită iubitorii de biciclete și de natură să ia parte cu mic cu mare la inaugurarea primelor două trasee de cicloturism marcate din zona Urlați (Prahova), la doar 90km de capitală.

Evenimentul se adresează acelora care doresc să se relaxeze și să se bucure de minunatele peisaje ale faimoasei regiuni viticole. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 31 mai, la ora 11:00, la Muzeul Conacul Bellu din Urlați. Apoi, până la ora 16:00, oricine este binevenit să descopere regiunea Dealu Mare pe bicicletă, în propriul ritm, împreună cu prietenii sau familia. Singura condiție: să veniți cu propria bicicletă și cu casca de protecție. Detalii despre eveniment aici.

Pentru a satisface toate gusturile,de câteva luni, tineri voluntari din zonă pregătesc și marchează două trasee variate de cicloturism, pe care fiecare le va putea parcurge în propriul ritm. Traseul din jurul Urlațiului, pe asfalt, are o lungime de 20 de km, iar cel din pădurea Vărbila, de 13 km. Cei mai energici le pot parcurge pe ambele, acestea fiind legate de un drum de 5 km pe ruta Jercălăi – Vărbila.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>